MISSHI SUSHI

MISSHI SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 875 beoordelingen
11 apr 2021 om 20:44 60 min was ook gevraagd
9 apr 2021 om 15:40 Top geregeld en lekker eten!
4 apr 2021 om 19:42 Helaas was de bestelling misgegaan in het systeem. Daarom lang moeten wachten. Het eten was wel erg lekker
3 apr 2021 om 20:21 Producten vers, smakelijk bereid. In de bestelling ontbrak één item, maar dat werd met een telefoontje netjes opgelost en bij de nageleverde bestelling ontvingen we zelfs een royale portie extra sushi's. Dat noem ik nog eens service! Bedankt, t was top.
2 apr 2021 om 19:22 Heerlijk gegeten. Surpricebox met lekkere sushi's en op tijd bezorgd.
28 mrt 2021 om 15:07 Echt kwaliteiten en heerlijk vers. Het was weer fantastisch. Een feestje voor de smaakpapillen
28 mrt 2021 om 9:08 We hadden de bestelling al in de middag geplaatst en om half 7 laten bezorgen. De bezorger was netjes op tijd.
27 mrt 2021 om 20:54 Het was lekker. Warme gerechten waren koud. De bezorgtijd was lang. Terwijl er 25 minuten stond.
23 mrt 2021 om 20:33 Was heerlijk, en goed op tijd!
21 mrt 2021 om 9:29 De levering wilde ik 45 min na de besteltijd en de bezorger was perfect op de tijd die ik had aangegeven
20 mrt 2021 om 23:52 Snelle levering! Was binnen de 25 minuten bezorgd. Super lekker zoals altijd, nooit klachten gehad
20 mrt 2021 om 23:16 Er stond dat het nog 31minuten zou duren toen de bezorger al aan de deur stond